Autor:

Kuře a la bažant II.

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře nebo stehna
1 ks
Koření - Divočina  
Anglická slanina  
Cibule  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře, buď celé nebo stehna, či jakékoli díly okořením směsí koření „Divočina“ a prošpikuji anglickou slaninou.
Na pekáček dám anglickou slaninu a nahrubo pokrájenou cibuli. Chvilku smažím, pak přidám kuře a peču. Podlévám vodou.

Vypečenou šťávu můžeme rozmixovat, nebo nechat tak jak je.
Příloha: rýže, bramborový knedlík nebo chlebové knedlíky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Penne s hovězím ragú a houbami Nejoblíbenější klasika: hovězí maso Články z

Komentáře k receptu: Kuře a la bažant II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web