Autor:

Kurdská omáčka

Střední
Ingredience
Hovězí maso  
Rajský protlak 1 plechovka
Ocet 1 lžíce
Cibule
Velká
1 ks
Zelené fazolky 1 plechovka
Sůl  
Pepř mletý  
Rýže  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Nakrajíme cibuli a maso na kostky, vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Nesmažíme, pouze vaříme. Přidáme ocet, sůl, pepř a rajčatový protlak. Když je maso měkké, přidáme fazolky i s nálevem, nezahušťujeme. Do hlubokého talíře dáme uvařenou rýži a na ni nalijeme omáčku. Je to dietní a chutné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Kurdská omáčka

Komentáře

  1. Katka   14.06.2015 | 19:37 | reagovat |

    Dobrý den opravdu je to kurdska omáčka ???? a mohu se zepotat kolik masa ? a jak velky hrnec na kolik litru? děkuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web