Autor:

Kurdská omáčka

Střední
Ingredience
Hovězí maso  
Rajský protlak 1 plechovka
Ocet 1 lžíce
Cibule
Velká
1 ks
Zelené fazolky 1 plechovka
Sůl  
Pepř mletý  
Rýže  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Nakrajíme cibuli a maso na kostky, vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Nesmažíme, pouze vaříme. Přidáme ocet, sůl, pepř a rajčatový protlak. Když je maso měkké, přidáme fazolky i s nálevem, nezahušťujeme. Do hlubokého talíře dáme uvařenou rýži a na ni nalijeme omáčku. Je to dietní a chutné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Německo: Panenka se šalotkou Víno v kuchyni - 4 vybrané recepty ze čtyř zemí Články z

Komentáře k receptu: Kurdská omáčka

Komentáře

  1. Katka   14.06.2015 | 19:37 | reagovat |

    Dobrý den opravdu je to kurdska omáčka ???? a mohu se zepotat kolik masa ? a jak velky hrnec na kolik litru? děkuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Linda: Najdi si milence, radil mi nevěrný manžel. Pak mu to vadilo Linda: Najdi si milence, radil mi nevěrný manžel. Pak mu to vadilo
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web