Autor:

Kurdská omáčka

Střední
Ingredience
Hovězí maso  
Rajský protlak 1 plechovka
Ocet 1 lžíce
Cibule
Velká
1 ks
Zelené fazolky 1 plechovka
Sůl  
Pepř mletý  
Rýže  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Nakrajíme cibuli a maso na kostky, vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Nesmažíme, pouze vaříme. Přidáme ocet, sůl, pepř a rajčatový protlak. Když je maso měkké, přidáme fazolky i s nálevem, nezahušťujeme. Do hlubokého talíře dáme uvařenou rýži a na ni nalijeme omáčku. Je to dietní a chutné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Polévka oháňková s květákem Menu podle starých kuchařek Články z

Komentáře k receptu: Kurdská omáčka

Komentáře

  1. Katka   14.06.2015 | 19:37 | reagovat | závadný

    Dobrý den opravdu je to kurdska omáčka ???? a mohu se zepotat kolik masa ? a jak velky hrnec na kolik litru? děkuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web