Kurdská omáčka

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hovězí maso
    • 1
      plechovka rajský protlak
    • 1
      lžíce ocet
    • 1
      ks cibule Velká
    • 1
      plechovka zelené fazolky
    • sůl
    • pepř mletý
    • rýže

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrajíme cibuli a maso na kostky, vložíme do hrnce a zalijeme vodou. Nesmažíme, pouze vaříme. Přidáme ocet, sůl, pepř a rajčatový protlak. Když je maso měkké, přidáme fazolky i s nálevem, nezahušťujeme. Do hlubokého talíře dáme uvařenou rýži a na ni nalijeme omáčku. Je to dietní a chutné.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Katka
    Katka |

    14. 6. 2015 19:37

    Dobrý den opravdu je to kurdska omáčka ???? a mohu se zepotat kolik masa ? a jak velky hrnec na kolik litru? děkuji