Kubánské potaje

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
30 minut
4
porce
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček fazole černé
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks klobása nebo jiná uzenina s výraznou chutí
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce cukr krupice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazole necháme přes noc změknout v hrnci s vodou. Vaříme samotné fazole, dokud nebudou poloměkké, posléze přidáme sůl, drcený česnek, plátky (mohou být i kostičky) cibule, kolečka klobásy a plátky papriky a vaříme, dokud všechno nezměkne. Těsně před koncem přidáme polévkovou lžíci cukru krupice.
Zařazení: Pokrmy Z luštěnin

Komentáře k receptu

  • Dorka12
    Dorka12 |

    6. 11. 2010 23:32

    v potaje paprika, česnek a cukr?? :-S chybí oregano :-\

  • Jasnenka
    Jasnenka |

    5. 5. 2006 14:05

    je to dobre prave jsme doobedvali

  • renata podhůrská
    renata podhůrská |

    21. 3. 2006 12:52

    mňam!! dokonce i moje deti si pochutnaly a to ze lusteniny nemaji rady!!!

  • Hana Kramářova
    Hana Kramářova |

    28. 2. 2006 09:51

    Doporučuji přidat chilli, ale i základní recept je dobrý.