Autor:

Krvavý Lentilkos

Střední
Ingredience
Hladká mouka 400 g
Cukr 300 g
Vejce 3 ks
Prášek do pečiva  
Lentilky  
Mléko 1 dl
Olej 1 dl
Potravinářské barvivo
červené
 
Čokoláda
kousky
 

Postup přípravy:

Nasypte mouku do mísy, navažte 400 g, vynulujte a nasypte 300 g cukru. Přidejte prášek do pečiva a vanilkový cukr. Přidejte vajíčka, mléko a olej. Zamíchejte a přidejte lentilky, čoko kousky a červené barvivo. Rozpalte na 100 C a poté co se to vloží do trouby přihřejte na 160 C. Po půl hodině zkontrolujte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Krvavý Lentilkos

Komentáře

  1. Tereza Turková   19.01.2010 | 11:11 | reagovat | závadný

    Dobrý den, autorku jsem kontaktovala, ale stále čekám na její úpravy. Příspěvky, které se týkají výhradně toho, jak má recept vypadat, jsou smazány, protože nepatří sem, ale do fóra. Děkujeme za pochopení.

  2. Di -   16.01.2010 | 0:30 | reagovat | závadný

    Že by osobní invektiva, Zdeno?

  3. ladislava staffenová   15.01.2010 | 10:58 | reagovat | závadný

    No ještě že nejsem začátečník ve vaření... to by to dopadlo, jak když pejsek s kočičkou pekli dort ....:-/

  4. Tereza J.   15.01.2010 | 9:57 | reagovat | závadný

    Ten recept mi pripadá ako z kuchárky Magdaleny Dobromily Rettigové, ...vražte do toho...Predsa stačí pozrieť do kuchárskej knihy ako sa píše recept a podľa toho ho napísať, ak to neviem. Toto nemá ani hlavu ani pätu. A čo sú to čokoládové kousky ? Aká čokoláda sa myslí ? Mám nalámať nejakú čokoládu ???

  5. Zdena z JM   15.01.2010 | 7:33 | reagovat | závadný

    Mně se postup nezdá zase až tak moc nejasný.Až na tu mouku a cukr.Já bych použila polohrubou mouku a cukr asi krupici.A co se má vynulovat?Asi snad váha,ne?Co jiného.Mně trochu zaráží to pečení.Já to dělám spíš naopak.Buchtu dám do hodně rozpálené trouby a pak teplotu zmírním.Paní Di,Vám přeju do nového roku trochu optimismu a ne jen samou kritiku.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web