Krůtí stehna s omáčkou

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 11
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks krůtí stehna
    • sůl
    • kmín
    • 1
      cibule
    • 2
      rajčata
    • hrášek
    • 0,5
      ks máslo
    • voda
    • hořčice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Krůtí stehna omyjeme, nasolíme, pokmínujeme a vložíme do pekáče na máslo. Podlijeme asi 1 dcl vody a dáme péci. Podléváme. Asi po hodině vložíme nakrájená rajčata, hrášek (jedna malá plechovka 200 ml) a cibuli. Jakmile je to hotové, maso vyndáme a slijeme šťávu do hrnce, kterou rozmixujeme na omáčku. Přidáme hořčici a necháme přejít varem. Maso naporcujeme a zalijeme omáčkou.
2
Výborné s rýží.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • tyte
    tyte |

    6. 5. 2015 16:28

    Nečekaně dobrý. Kombinace surovin mi přišla zvláštní, ale funguje to spolu. :-)

  • tyte
    tyte |

    6. 5. 2015 16:28

    Nečekaně dobrý. Kombinace surovin mi přišla zvláštní, ale funguje to spolu. :-)

  • presnost
    presnost |

    6. 4. 2015 09:35

    Nešlo by to občas přesněji? az je to Hotové masi vyndáme....

  • rACHNA
    rACHNA |

    9. 11. 2014 13:07

    LOL

  • Luca
    Luca |

    5. 11. 2014 18:58

    Omacka uzasna,jen jsem vynechala horcici :-))

  • zuzik
    zuzik |

    5. 2. 2014 17:39

    vynikající <3

  • kACHNA
    kACHNA |

    29. 12. 2013 19:10

    Neboj je toho až moc.

  • kACHNA
    kACHNA |

    29. 12. 2013 19:08

    Ahoj nedala jsem do toho stehna,ani rajčata,sůl a ani cibuli a bylo to vážně skvělé! Ten můj ani nepoznal že jí rybu :-\

  • Mižu
    Mižu |

    26. 9. 2013 16:42

    Kolik je to asi tak porcí?

  • Anička
    Anička |

    1. 7. 2013 11:55

    Teda celer ne petržel ;-)

  • Anička
    Anička |

    1. 7. 2013 11:54

    Zkusím dát místo hrášku a rajčat mrkev a petržel, bude to asi něco na způsob svíčkové co ? :-)

  • Daniela
    Daniela |

    6. 4. 2013 13:27

    Dnes jsme vyzkoušeli, bez hořčice, výborné !!!

  • Olda
    Olda |

    8. 1. 2013 15:52

    Super recept. Zkusil jsem to bez hořčice, a omáčku zjemnil trochou sladké smetany. Zvýraznilo to chuť výpeku a rajčat. Opravdu dobré.

  • nerusa
    nerusa |

    28. 11. 2012 13:26

    Velice dobrý recept. Místo rajčat jsem použila rajský protlak a hrášek mražený místo sterilovaného, na hořčici jsem úplně zapomněla :-) A moc jsme si pochutnali.

  • baramburka
    baramburka |

    28. 9. 2012 23:08

    také jsem vyzkoušela,výborné a velice jednoduché.

  • Hanka
    Hanka |

    11. 8. 2012 13:17

    vynechala jsem rajčata... ty se mi prostě k hořčici nějak nezdály... ale dala jednou tolik hrášku a mraženého a dřív... Stehna jsem navíc prošpikovala česnekem a kromě kmínu tam přišel i drcený pepř... Nemá to chybu Shift+R zlepší kvalitu vyznačeného obrázku. Shift+A zlepší kvalitu všech obrázků na webové stránce.

  • Hanče
    Hanče |

    31. 3. 2012 14:50

    Výborný recept! Máslo jsem nedávala, hrášek jsem uvařila zvlášť v páře a a pak tím posypala omáčku, a bylo to skvělý.

  • Monika
    Monika |

    26. 3. 2012 12:38

    Dala jsem rajčata v plechu bez hrášku - neměla jsem, A i když to bylo kyselejší moc zajímavá chuť. Určitě budu vařit dál. Doporučuji!

  • Cacica
    Cacica |

    16. 4. 2011 12:55

    Zajímavá kombinace a náhodou jsem vše měla v lednici, podruhé na tuto pochoutku padlo kuře- také moc dobré

  • jakub beneš
    jakub beneš |

    2. 8. 2010 14:33

    to je výborné

  • jakub beneš
    jakub beneš |

    2. 8. 2010 14:32

    toje vý bo rné

  • Jana Fričová
    Jana Fričová |

    24. 7. 2010 14:45

    Díky moc za recept. Za mne i manžela můžu říct, že nám opravdu moc chutnalo. Jen ten hrášek bych nemixovala. Doporučuji!

  • monika grycová
    monika grycová |

    30. 4. 2009 13:27

    výborné!Miluji recepty,co jsou jednoduché a přitom moc dobré.Dnes jsme si na tom s manželem pochutnali.Zařazuji si do svých receptů.Díky!