Krůtí rolka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: veronique09

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      svazek bylinky čerstvé
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      plátek toastový chléb starší
    • 2
      lžíce piniové semínka
    • 250
      g ricotta
    • 1,2
      kg krůtí prsa
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžíce mletá sladká paprika
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks okurka salátová 1/3
    • 400
      g nakládaná loupaná rajčata

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Předehřejeme troubu na 180 stupňů. Polovinu bylinek otrháme, očistíme česnek.
2
Toasty nalámeme a spolu s bylinkami a česnekem rozmixujeme. Promícháme s piniovými semínky a s tvarohem. Osolíme, opepříme.
3
Maso opláchneme, osušíme a rozkrojíme na plát. Naplníme ho bylinkovou směsí, pevně srolujeme a svážeme nití.
4
Promícháme 2 lžíce oleje, papriku, sůl a pepř.
5
Roládu potřeme kořením a vložíme do trouby. Pečeme asi 1 hodinu, občas podléváme vodou.
6
Oloupeme cibuli, nakrájíme ji a spolu se zbylými bylinkami ji podusíme na 2 lžících oleje. Přidáme rajčata a vše rozmixujeme.
7
Papriku a okurku nakrájíme nadrobno a přidáme do omáčky.
8
Servírujeme s roládou a ozdobíme bylinkami nebo piniovými semínky.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.