Autor:

Krůtí řízky zapečené s bylinkovou kyselou smetanou

Střední
Ingredience
Krůtí maso
řízek
4 ks
Sůl  
Máslo  
Kyselá smetana
s bylinkami (ev. Creme fraiche s bylinkami)
1 kelímek
Vejce 3 ks
Muškátový oříšek  
Parmazán 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí řízky lehce naklepeme, osolíme a rychle opečeme na horkém oleji. Vložím do zapékací mísy, přelijeme kyselou smetanou, smíchanou s nasekanými bylinkami, soli, muškátovým oříškem, parmezánem a vejci. Zapečeme v troubě dozlatova (cca 10 min). Podáváme se zeleninou nebo salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Jednohubky z kozího sýra a oříšků Tip na víkend: Oříškové variace Články z

Komentáře k receptu: Krůtí řízky zapečené s bylinkovou kyselou smetanou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web