Autor:

Krůtí řízky zapečené s bylinkovou kyselou smetanou

Střední
Ingredience
Krůtí maso
řízek
4 ks
Sůl  
Máslo  
Kyselá smetana
s bylinkami (ev. Creme fraiche s bylinkami)
1 kelímek
Vejce 3 ks
Muškátový oříšek  
Parmazán 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí řízky lehce naklepeme, osolíme a rychle opečeme na horkém oleji. Vložím do zapékací mísy, přelijeme kyselou smetanou, smíchanou s nasekanými bylinkami, soli, muškátovým oříškem, parmezánem a vejci. Zapečeme v troubě dozlatova (cca 10 min). Podáváme se zeleninou nebo salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Krůtí řízky zapečené s bylinkovou kyselou smetanou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web