Krůtí řízky zapečené s bylinkovou kyselou smetanou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks krůtí maso řízek
    • sůl
    • máslo
    • 1
      kelímek kyselá smetana s bylinkami (ev. Creme fraiche s bylinkami)
    • 3
      ks vejce
    • muškátový oříšek
    • 1
      lžíce parmazán

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí řízky lehce naklepeme, osolíme a rychle opečeme na horkém oleji. Vložím do zapékací mísy, přelijeme kyselou smetanou, smíchanou s nasekanými bylinkami, soli, muškátovým oříškem, parmezánem a vejci. Zapečeme v troubě dozlatova (cca 10 min). Podáváme se zeleninou nebo salátem.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.