Autor:

Krůtí řízky zapečené s bylinkovou kyselou smetanou

Střední
Ingredience
Krůtí maso
řízek
4 ks
Sůl  
Máslo  
Kyselá smetana
s bylinkami (ev. Creme fraiche s bylinkami)
1 kelímek
Vejce 3 ks
Muškátový oříšek  
Parmazán 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí řízky lehce naklepeme, osolíme a rychle opečeme na horkém oleji. Vložím do zapékací mísy, přelijeme kyselou smetanou, smíchanou s nasekanými bylinkami, soli, muškátovým oříškem, parmezánem a vejci. Zapečeme v troubě dozlatova (cca 10 min). Podáváme se zeleninou nebo salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Rajčata 7 skvělých receptů na pokrmy z rajčat Články z

Komentáře k receptu: Krůtí řízky zapečené s bylinkovou kyselou smetanou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web