Krůtí maso na zelenině v alobalu

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      cibule
    • 4
      rajčata
    • 2
      zelená paprika
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce voda
    • sůl
    • líbeček
    • oregáno
    • tymián
    • 4
      ks krůtí maso (Krůtí nebo kuřecí)
    • bylinky (Jemně pokrájené)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme a opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Jednotlivé porce položíme na čtyři pláty alobalu a přelijeme vypečenou šťávou, trochu zředěnou vodou. Cibuli pokrájíme na kolečka, rajčata na osminky, papriky na proužky.
2
Nad každý plátem masa navršíme čtvrtinu zeleniny a posypeme bylinkami. Dobře zabalíme a v troubě pečeme asi 25-30 minut při 200 °C.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Jitka Fantulová
    Jitka Fantulová |

    7. 6. 2005 14:26

    Na maso je skvělé přidat strouhaný sýr

  • Laďka Svobodová
    Laďka Svobodová |

    21. 2. 2005 18:18

    Vypadá to, že to bude móóóc dobré.