Autor:

Krušnohorská šlichta

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Brambory  
Cibule  
Uzené maso  
Kysané zelí  
Kmín  
Pepř mletý  
Podravka
nebo sůl
 
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené

Brambory nakrájíme na kolečka a poklademe je dno vymaštěného pekáčku. Okořeníme, přidáme cibulku nakrájenou na kolečka, dále klademe plátky uzeného masa.
Na uzené maso navrstvíme kysané zelí i se šťávou. Na konec přidáme opět brambory a podlijeme vývarem z masoxu (cca 2 dcl). Přiklopíme a pečeme na 180 °C, asi po půl hodině odklopíme a dopečeme do zlatavé barvy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilovací párty 9 tipů pro vaši grilovací párty Články z

Komentáře k receptu: Krušnohorská šlichta

Komentáře

  1. Karolina Kostkova   06.02.2007 | 21:25 | reagovat |

    Mmam, delam moc rada - nejlepe v rimskem hrnci. Vynechavam vyvar z masoxu - staci pokropit stavou ze zeli....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web