Autor:

Krušnohorská šlichta

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Brambory  
Cibule  
Uzené maso  
Kysané zelí  
Kmín  
Pepř mletý  
Podravka
nebo sůl
 
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené

Brambory nakrájíme na kolečka a poklademe je dno vymaštěného pekáčku. Okořeníme, přidáme cibulku nakrájenou na kolečka, dále klademe plátky uzeného masa.
Na uzené maso navrstvíme kysané zelí i se šťávou. Na konec přidáme opět brambory a podlijeme vývarem z masoxu (cca 2 dcl). Přiklopíme a pečeme na 180 °C, asi po půl hodině odklopíme a dopečeme do zlatavé barvy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Těstoviny s mozzarellou Rychlé večeře na celý týden Články z

Komentáře k receptu: Krušnohorská šlichta

Komentáře

  1. Karolina Kostkova   06.02.2007 | 21:25 | reagovat | závadný

    Mmam, delam moc rada - nejlepe v rimskem hrnci. Vynechavam vyvar z masoxu - staci pokropit stavou ze zeli....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web