Autor:

Krušnohorská šlichta

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Brambory  
Cibule  
Uzené maso  
Kysané zelí  
Kmín  
Pepř mletý  
Podravka
nebo sůl
 
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené

Brambory nakrájíme na kolečka a poklademe je dno vymaštěného pekáčku. Okořeníme, přidáme cibulku nakrájenou na kolečka, dále klademe plátky uzeného masa.
Na uzené maso navrstvíme kysané zelí i se šťávou. Na konec přidáme opět brambory a podlijeme vývarem z masoxu (cca 2 dcl). Přiklopíme a pečeme na 180 °C, asi po půl hodině odklopíme a dopečeme do zlatavé barvy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Krušnohorská šlichta

Komentáře

  1. Karolina Kostkova   06.02.2007 | 21:25 | reagovat |

    Mmam, delam moc rada - nejlepe v rimskem hrnci. Vynechavam vyvar z masoxu - staci pokropit stavou ze zeli....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web