Autor:

Krupicový knedlík v ubrousku

Střední
Ingredience
Krupice 1 l
Mléko 1 l
Vejce 2 ks
Houska 3 ks
Máslo  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Knedlíky

Do vařícího mléka vsypeme krupici, osolíme, dobře promícháme a necháme 30 minut stát. Housky pokrájené na kostičky osmažíme na másle. Do těsta vmícháme postupně vejce, osmažené housky, ve tvaru šišky vložíme do navlhčeného, vyždímaného a máslem pomaštěného ubrousku, který kolem knedlíku ovineme a volně zavážeme. Knedlík hned vložíme do velkého kastrolu s vařící osolenou vodou a vaříme asi 25 minut. Během vaření knedlík asi dvakrát obrátíme. Uvařený knedlík hned propíchneme vidlicí a ostrým tenkým nožem krájíme na plátky (asi 18 plátků).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Krupicový knedlík v ubrousku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web