Autor:

Křupavé košíčky

Střední
Ingredience
Listové těsto 1 balení
Šlehačka 250 ml
Ztužovač šlehačky 1 ks
Jahody
Trocha
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Těsto rozválejte a vykrajujte kolečka tak velká, abyste jimi vyložili celý vnitřek misky. Dno pak posypte hrachem nebo fazolemi, aby se těsto při pečení nenafouklo a v horké troubě košíčky upečte.

Vyklopte je, luštěniny odstraňte a nechte. Do šlehačky ušlehané ztužovačem vmáchejte několik nakrájených jahod. Do košíčků rozdělte šlehačku, ozdobte jahodami a pocukrujte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Křupavé košíčky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web