Autor:

Křupavé jáhelné omeletky (bez lepku)

Střední
Těsto
Jáhly 100 g
Vejce 3 ks
Bílý jogurt 150 g
Sůl 1 špetka
Náplň
Jahody
čerstvé nebo mražené
150 g
Cukr 50 g
Žervé 1 balení

Postup přípravy:

Jáhly umeleme v nožovém mixétu na co nejjemnější mouku. Vejce rozšleháme s bílým jogurtem, vmícháme jahelnou mouku,se špetkou soli a těsto necháme chvíli odpočinout.

Zatím připravíme náplň: mražené jehody necháme téměř rozmrazit, přidáme cukr a nakonec vmícháme žervé.

Z těsta upečeme na oleji 4 omeletky, naplníme náplní, přehneme, podáváme a baštíme.

Jáhly mají vysokou biologickou hodnotu, spoustu vitaminů a minerálů a jsou lehce stravitelné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Komentáře k receptu: Křupavé jáhelné omeletky (bez lepku)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web