Autor:

Křupavé jáhelné omeletky (bez lepku)

Střední
Těsto
Jáhly 100 g
Vejce 3 ks
Bílý jogurt 150 g
Sůl 1 špetka
Náplň
Jahody
čerstvé nebo mražené
150 g
Cukr 50 g
Žervé 1 balení

Postup přípravy:

Jáhly umeleme v nožovém mixétu na co nejjemnější mouku. Vejce rozšleháme s bílým jogurtem, vmícháme jahelnou mouku,se špetkou soli a těsto necháme chvíli odpočinout.

Zatím připravíme náplň: mražené jehody necháme téměř rozmrazit, přidáme cukr a nakonec vmícháme žervé.

Z těsta upečeme na oleji 4 omeletky, naplníme náplní, přehneme, podáváme a baštíme.

Jáhly mají vysokou biologickou hodnotu, spoustu vitaminů a minerálů a jsou lehce stravitelné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Komentáře k receptu: Křupavé jáhelné omeletky (bez lepku)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Děti slavných na módních molech: Jak to sluší Romeu Beckhamovi, Lily-Rose Depp a dalším? Děti slavných na módních molech: Jak to sluší Romeu Beckhamovi, Lily-Rose Depp a dalším?
7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu? 7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu?
Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web