Autor:

Křupavé jáhelné omeletky (bez lepku)

Střední
Těsto
Jáhly 100 g
Vejce 3 ks
Bílý jogurt 150 g
Sůl 1 špetka
Náplň
Jahody
čerstvé nebo mražené
150 g
Cukr 50 g
Žervé 1 balení

Postup přípravy:

Jáhly umeleme v nožovém mixétu na co nejjemnější mouku. Vejce rozšleháme s bílým jogurtem, vmícháme jahelnou mouku,se špetkou soli a těsto necháme chvíli odpočinout.

Zatím připravíme náplň: mražené jehody necháme téměř rozmrazit, přidáme cukr a nakonec vmícháme žervé.

Z těsta upečeme na oleji 4 omeletky, naplníme náplní, přehneme, podáváme a baštíme.

Jáhly mají vysokou biologickou hodnotu, spoustu vitaminů a minerálů a jsou lehce stravitelné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 4x)

Komentáře k receptu: Křupavé jáhelné omeletky (bez lepku)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web