Autor:

Křupavé jáhelné omeletky (bez lepku)

Střední
Těsto
Jáhly 100 g
Vejce 3 ks
Bílý jogurt 150 g
Sůl 1 špetka
Náplň
Jahody
čerstvé nebo mražené
150 g
Cukr 50 g
Žervé 1 balení

Postup přípravy:

Jáhly umeleme v nožovém mixétu na co nejjemnější mouku. Vejce rozšleháme s bílým jogurtem, vmícháme jahelnou mouku,se špetkou soli a těsto necháme chvíli odpočinout.

Zatím připravíme náplň: mražené jehody necháme téměř rozmrazit, přidáme cukr a nakonec vmícháme žervé.

Z těsta upečeme na oleji 4 omeletky, naplníme náplní, přehneme, podáváme a baštíme.

Jáhly mají vysokou biologickou hodnotu, spoustu vitaminů a minerálů a jsou lehce stravitelné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Komentáře k receptu: Křupavé jáhelné omeletky (bez lepku)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web