Kroupovo-zeleninové karbanátky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kroupy
    • zelenina
    • brambory
    • cibule
    • česnek
    • sůl
    • koření
    • hladká mouka
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kroupy , zeleninu (jakákoliv je po ruce) a bramboru uvaříme. Rozmačkáme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, česnek a koření podle chuti. Rukou tvoříme karbanátky, které obalíme v hladké mouce a smažíme na tuku. Zdobíme plátkem rajčete, cibulkou, ředkvičkou nebo okurkou. Podáváme s bramborem nebo na plátku chleba. Je to jídlo vhodně pro dělenou stravu a je vhodné i na cesty.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.