Autor:

Kroupovo-zeleninové karbanátky

Snadné
Ingredience
Kroupy  
Zelenina  
Brambory  
Cibule  
Česnek  
Sůl  
Koření  
Hladká mouka  
Tuk
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Kroupy , zeleninu (jakákoliv je po ruce) a bramboru uvaříme. Rozmačkáme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, česnek a koření podle chuti. Rukou tvoříme karbanátky, které obalíme v hladké mouce a smažíme na tuku. Zdobíme plátkem rajčete, cibulkou, ředkvičkou nebo okurkou. Podáváme s bramborem nebo na plátku chleba. Je to jídlo vhodně pro dělenou stravu a je vhodné i na cesty.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Dušené kapustičky Co dát v lednu na stůl? Články z

Komentáře k receptu: Kroupovo-zeleninové karbanátky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web