Autor:

Kroupovo-zeleninové karbanátky

Snadné
Ingredience
Kroupy  
Zelenina  
Brambory  
Cibule  
Česnek  
Sůl  
Koření  
Hladká mouka  
Tuk
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Kroupy , zeleninu (jakákoliv je po ruce) a bramboru uvaříme. Rozmačkáme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, česnek a koření podle chuti. Rukou tvoříme karbanátky, které obalíme v hladké mouce a smažíme na tuku. Zdobíme plátkem rajčete, cibulkou, ředkvičkou nebo okurkou. Podáváme s bramborem nebo na plátku chleba. Je to jídlo vhodně pro dělenou stravu a je vhodné i na cesty.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Bábovka z křehkého těsta plněná vejci Vajíčka v osmi skvělých variacích Články z

Komentáře k receptu: Kroupovo-zeleninové karbanátky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web