Krokety z amura se sezamem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g amur ařený
    • 2
      ks brambory střední
    • 100
      g máslo změklé
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžička petrželka sekaná
    • strouhanka
    • sůl
    • sezam
    • rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso z amura umeleme, smícháme s nastrouhanými (umletými) brambory, změklým máslem, vejci, petrželkou a osolíme. Směs zahustíme trochou strouhanky, sezam opražíme na sucho dozlatova. Z rybího těsta pak tvoříme malé kuličky, které obalíme ve strouhance smíchané se sezamem a usmažíme dorůžova.
2
Podáváme se zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Marie Kyrianová
    Marie Kyrianová |

    3. 6. 2010 19:07

    Ovšem,to může být dobré, jsme milovníci ryb a hlavně celá rodina rybáři. Takže až nějakého amura ulovíme,určitě vyzkouším. Myslím,že by to ale šlo i z kapra i když amur je samozřejmě chuťově lepší