Autor:

Krkovička na smetaně

Snadné
Ingredience
Vepřová krkovice 4 plátek
Smetana ke šlehání 1 kelímek
Tvrdý sýr  
Sůl  
Pepř mletý  
Příloha:
Hranolky  
Tatarská omáčka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Plátky krkovičky nasolíme, opepříme a vložíme do ohnivzdorné skleněné mísy a zalejeme šlehačkou. Pečeme v troubě cca 75 minut při teplotě 220 °C. V průběhu pečení jednou až dvakrát maso podlijeme vodou, aby se šťáva nevypekla, pět minut před koncem pečení plátky posypeme nahrubo postrouhaným sýrem.
Podáváme s hranolky, tatarkou a polejeme výpekem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Krkovička na smetaně

Komentáře

  1. tomas 77   17.10.2010 | 23:00 | reagovat |

    zdravim vsechny kutili.
    chci se zeptat,zdali pak se muze dat misto slehacky na slehani,slehacka na vareni a peci platky krkovicky s tim?

  2. Jana Koelblová   15.02.2010 | 8:45 | reagovat |

    Jednoduchý, rychlý a hlavně výborný recept. Dělala jsem k němu opékané brambory a byla to mňamka.

  3. Lenka K.   10.02.2010 | 11:18 | reagovat |

    jednoduche a moooc dobre! moc nam to chutnalo, udelali jsme si k tomu hranolky...manzel si to strasne pochvaloval! mnam! Doporucuji!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web