Autor:

Krkovička jako bramboráková

Snadné
Ingredience
Vepřová krkovice 4 plátek
Těstíčko
Vejce 1 ks
Hladká mouka  
Sůl 1 špetka
Mléko 2 lžíce
Česnek 3 stroužek
Majoránka 1 špetka
Kmín 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Krkovička jako bramboráková

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Z uvedených surovin připravíme těstíčko ve kterém obalíme naklepané a naříznuté (aby se nekroutily) plátky krkovičky. Pomalu smažíme v oleji na pánvi.

Podáváme třeba s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 15 x
2+
4.47 15 5 1
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Krkovička jako bramboráková

Komentáře

  1. ŠKORNÍKOVÁ   18.11.2011 | 13:10 | reagovat |

    Výborné.

  2. recepty73   19.05.2011 | 9:43 | reagovat |

    ...použil jsem plátky plecka a bylo to zvláštní :-\ , ale dobré :-D

  3. Daniella O.   31.10.2010 | 14:57 | reagovat |

    Tohle jidlo delam s uspechem jiz strasne dlouho, jenom misto krkovice z kotletek nebo kurecich rizku. Testicko delam ze dvou davek, ale staci na osm rizku. Kdyz neni cas skrabat brambory, je to vyborna nahrazka bramboraku. Recept si urcite zaslouzi 1...

  4. Jitulín   31.10.2010 | 13:56 | reagovat |

    Tak jsme to dnes měli k obědu. Uvedené množství ingrediencí nestačí v žádném případě na 4 plátky. Nakonec na 5 plátků jsem dělala těstíčko ze 4 vajec. Maso je měkké, těstíčko dobré, po majoránce bramborákové, ale příště bych to dělala z jiného druhu masa. Krkovička je přece jen dost prorostlá a nejvíc ji miluju vypečenou v troubě. Jídlo bylo dobré, ale nenadchlo

  5. STANKA SPEVÁROVÁ   15.09.2010 | 8:38 | reagovat |

    MOC DOBRÝ RECEPT.CO JSEM HO VYZKOŠELA TAK HO DĚLÁME POŘÁD.JEDNOU SE MI STALO ŽE TĚSTÍČKO NA MASE NEDRŽELO.STAČÍ OBALIT VE STROUHANCE A POTOM TĚSTÍČKO.NA CHUTI JÍDLA SE NIC NEMĚNÍ.DĚKUJI MOC ZA RECEPT.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web