Autor:

krevety s horcicovou omackou

Střední
Ingredience
Krevety 900 g
Máslo 55 g
Smetana ke šlehání 125 ml
Celozrnné hořčice 2 lžíce
Bílé víno - suché 125 ml
Citronová šťáva
čerstvé
2 lžíce
Jarní cibulka
diagonalně na 3mm
4 ks
Cibule
na velmi jemno
1 ks
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Ostatní

1. Pulku masla dame na panev a pokud pouzivame syrove krevety varime je asi 2 minuty dokud nejsou svetle ruzove
2. Dame je stranou a pridame zbytek masla a cibulky i jarni cubulku cca 4 minuty do mekka
3. Vino a stavu z citronu. Pivedeme k varu. 4. Dolejeme smetanu mirne varime az zhoustne 4 minuta a pote pridame horcici
5. Pokud pouzivame varene krevety tak je dodame az v tomto okamziku a ohrejeme jiz nami uvarene krevety z bodu1. Osolime a opeprime

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: krevety s horcicovou omackou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web