Autor:

krevety s horcicovou omackou

Střední
Ingredience
Krevety 900 g
Máslo 55 g
Smetana ke šlehání 125 ml
Celozrnné hořčice 2 lžíce
Bílé víno - suché 125 ml
Citronová šťáva
čerstvé
2 lžíce
Jarní cibulka
diagonalně na 3mm
4 ks
Cibule
na velmi jemno
1 ks
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Ostatní

1. Pulku masla dame na panev a pokud pouzivame syrove krevety varime je asi 2 minuty dokud nejsou svetle ruzove
2. Dame je stranou a pridame zbytek masla a cibulky i jarni cubulku cca 4 minuty do mekka
3. Vino a stavu z citronu. Pivedeme k varu. 4. Dolejeme smetanu mirne varime az zhoustne 4 minuta a pote pridame horcici
5. Pokud pouzivame varene krevety tak je dodame az v tomto okamziku a ohrejeme jiz nami uvarene krevety z bodu1. Osolime a opeprime

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: krevety s horcicovou omackou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web