krevety s horcicovou omackou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 900
      g krevety
    • 55
      g máslo
    • 125
      ml smetana ke šlehání
    • 2
      lžíce celozrnné hořčice
    • 125
      ml bílé víno - suché
    • 2
      lžíce citronová šťáva čerstvé
    • 4
      ks jarní cibulka diagonalně na 3mm
    • 1
      ks cibule na velmi jemno
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1. Pulku masla dame na panev a pokud pouzivame syrove krevety varime je asi 2 minuty dokud nejsou svetle ruzove
2
2. Dame je stranou a pridame zbytek masla a cibulky i jarni cubulku cca 4 minuty do mekka
3
3. Vino a stavu z citronu. Pivedeme k varu.
4
4. Dolejeme smetanu mirne varime az zhoustne 4 minuta a pote pridame horcici
5
5. Pokud pouzivame varene krevety tak je dodame az v tomto okamziku a ohrejeme jiz nami uvarene krevety z bodu1. Osolime a opeprime
Zařazení: Maso Ostatní

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.