Krevetový koktejl

Hodnocení:

Moje:

20 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • krevety vyloupané, předvařené
    • broskvový kompot
    • pórek nebo jarní cibulka
    • šlehačka našlehaná
    • majonéza
    • rajče
    • okurka salátová
    • citron
    • sůl
    • pepř mletý
    • pomeranč

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Krevety v cedníku spaříme vařící vodou, necháme okapat. Vymačkáme na ně citron, dáme do mísy. Přidáme nakrájený pórek, rajče, okurku, broskve (těch víc než pórku, rajčete a okurky), majolku, osolíme, opepříme, přidáme ještě trochu šlehačky a promícháme. Servírujeme nejlépe ve skleněné misce na noze. Ozdobíme šlehačkou a kouskem pomeranče (pomeranč můžeme vymačkat i na vrch koktejlu).
2
Podáváme ještě s opečenou vekou (bagetou) na plátky. Množství surovin záleží na požadovaném množství koktejlu.

Komentáře k receptu

  • Lukáš
    Lukáš |

    5. 3. 2015 13:32

    To je nejšílenějši recept na krevetový koktejl co jsem kdy viděl ... pojmenujte si tento blaf po sobě, ale pod jménem krevetový koktejl si představuji originál! Pórek, broskve, okurek a rajče? Proboha!!! :-$ :-$ :-$ :-$