Autor:

Krevetová polévka

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Krevety
mleté
300 g
Máslo 50 g
Drůbeží vývar 1 l
Smetana 50 ml
Cibule 1 ks
Česnek 3 ks
Rajčata 2 ks
Bazalka  
Petrželka  
Sůl 1 špetka
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme ji na másle společně s česnekem a krevetami. Zalijeme vývarem, přivedeme k varu a vaříme asi 20 minut. Poté přidáme oloupaná rajčata, nasekanou petrželku a vaříme asi 5 minut. Nakonec přilijeme smetanu a ochutíme solí a pepřem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Krevetová polévka

Komentáře

  1. Mirek   30.04.2012 | 15:05 | reagovat |

    No já nevim, ale vařit krevety skoro půl hodiny, není to barbarství? Krevety se mají vždy přidávat jako poslední a jen minimálně nechat přejít varem, spíš jen prohřát :-)

  2. Anonym   14.05.2006 | 9:23 | reagovat |

    super

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web