Krevetová polévka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
45 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g krevety mleté
    • 50
      g máslo
    • 1
      l drůbeží vývar
    • 50
      ml smetana
    • 1
      ks cibule
    • 3
      ks česnek
    • 2
      ks rajčata
    • bazalka
    • petrželka
    • 1
      špetka sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme ji na másle společně s česnekem a krevetami. Zalijeme vývarem, přivedeme k varu a vaříme asi 20 minut. Poté přidáme oloupaná rajčata, nasekanou petrželku a vaříme asi 5 minut. Nakonec přilijeme smetanu a ochutíme solí a pepřem.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Mirek
    Mirek |

    30. 4. 2012 15:05

    No já nevim, ale vařit krevety skoro půl hodiny, není to barbarství? Krevety se mají vždy přidávat jako poslední a jen minimálně nechat přejít varem, spíš jen prohřát :-)

  • Anonym
    Anonym |

    14. 5. 2006 09:23

    super