Křenové řízky

90 minut PT0H90M
Střední
Ingredience
Vepřové maso  
Párky
nebo slanina
 
Křen  
Máslo  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Křen nastrouháme a utřeme s máslem na hustou kaši. Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme křenovou směsí asi 1 cm, vložíme kousek párku nebo slaniny a zabalíme jako ptáčka.
Dáme do vymazaného pekáčku, podlijeme vodou a přikryté pečeme. Měkké odklopíme a dopečeme do červena.
Nebo předem zprudka osmahneme na pánvi a s výpekem přendáme do pekáčku a pečeme. Před koncem můžeme přelít trochou smetany. Vznikne výborná šťávička, kterou můžeme přisolit nebo dochutit kořením.
Před podáváním můžeme posypat strouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Křenové řízky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web