Křenové řízky

90 minut PT0H90M
Střední
Ingredience
Vepřové maso  
Párky
nebo slanina
 
Křen  
Máslo  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Křen nastrouháme a utřeme s máslem na hustou kaši. Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme křenovou směsí asi 1 cm, vložíme kousek párku nebo slaniny a zabalíme jako ptáčka.
Dáme do vymazaného pekáčku, podlijeme vodou a přikryté pečeme. Měkké odklopíme a dopečeme do červena.
Nebo předem zprudka osmahneme na pánvi a s výpekem přendáme do pekáčku a pečeme. Před koncem můžeme přelít trochou smetany. Vznikne výborná šťávička, kterou můžeme přisolit nebo dochutit kořením.
Před podáváním můžeme posypat strouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Křenové řízky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web