Křenová omáčka k uzenému masu

Střední
Ingredience
Polohrubá mouka 3 lžíce
Vývar
uzený
0,45 l
Křen
podle chuti a zvyklostí i víc
4 lžíce

Postup přípravy:

Uzený vývar uvedeme do varu, zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody či vývaru, případně dosolíme a provaříme. Stáhneme z ohně a vmícháme nastouhaný křen. Podáváme s uzeným masem a houskovým knedlíkem. Výborné a rychlé.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 5 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Křenová omáčka k uzenému masu

Komentáře

  1. Ladia   29.07.2011 | 13:29 | reagovat | závadný

    Jak již název napovídá jedná se o omáčku nikoliv o pomazánku

  2. Alena Macháčková   22.02.2010 | 22:47 | reagovat | závadný

    Ačkoli máme rádi smetanu v různých, zejména klasických omáčkách, do této ji naše rodina už po čtyři generace nedává. Omáčka není tak těžká a kdo ochutnal, nemůže si vynachválit. Ale každý má samozřejmě jiné chutě. :-)

  3. Marie Fatrlová   21.02.2010 | 17:05 | reagovat | závadný

    Zkuste do vývaru pomazánkové máslo s křenem. Moje maminka dávala smetanu, já dělám z pomazánkového másla.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web