Křenová omáčka k uzenému masu

Střední
Ingredience
Polohrubá mouka 3 lžíce
Vývar
uzený
0,45 l
Křen
podle chuti a zvyklostí i víc
4 lžíce

Postup přípravy:

Uzený vývar uvedeme do varu, zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody či vývaru, případně dosolíme a provaříme. Stáhneme z ohně a vmícháme nastouhaný křen. Podáváme s uzeným masem a houskovým knedlíkem. Výborné a rychlé.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1

Komentáře k receptu: Křenová omáčka k uzenému masu

Komentáře

  1. Ladia   29.07.2011 | 13:29 | reagovat |

    Jak již název napovídá jedná se o omáčku nikoliv o pomazánku

  2. Alena Macháčková   22.02.2010 | 22:47 | reagovat |

    Ačkoli máme rádi smetanu v různých, zejména klasických omáčkách, do této ji naše rodina už po čtyři generace nedává. Omáčka není tak těžká a kdo ochutnal, nemůže si vynachválit. Ale každý má samozřejmě jiné chutě. :-)

  3. Marie Fatrlová   21.02.2010 | 17:05 | reagovat |

    Zkuste do vývaru pomazánkové máslo s křenem. Moje maminka dávala smetanu, já dělám z pomazánkového másla.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web