Autor:

Kremžská panenka s bylinkami

Snadné
Na jednu porci:
Vepřová panenka
: 10 cm dlouhý špalíček
1 ks
Máslo
na pomazání alobalu
1 plátek
Sůl  
Hořčice kremžská
vrchovatá
1 lžíce
Posekané bylinky
dle chuti: petrželka, bazalka, libeček...
1 lžíce
Alobal  
Kremžská panenka s bylinkami

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Panenku očistíme, osušíme a osolíme ze všech stran. Plát alobalu uprostřed potřeme silnější vrstvou másla. Hořčici a bylinky smícháme a panenku stejnoměřně směsí potřeme. Panenku položíme na alobal s máslem a důkladně zabalíme, dáme pozor, aby se alobal neporušil (zabalíme klidně ještě jednou)!
Takto připravenou panenku necháme alespoň 12 hodin před tepelnou úpravou v chladu proležet. Před tepelnou úpravou vyndáme z chladna a necháme ohřát na pokojovou teplotu.
Dobře zabalenou panenku dáme péct na gril nebo do trouby. Během pečení opatrně otáčíme, pečeme cca 20 minut, po upečení necháme ještě 5 minut zabalenou, pak rozbalíme a krájíme na slabé plátky.
Podáváme s bramborovou nebo zeleninovou přílohou nebo čerstvým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Dušené kapustičky Co dát v lednu na stůl? Články z

Komentáře k receptu: Kremžská panenka s bylinkami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web