Autor:

Krémové špenátové rizoto

30 minut PT0H30M
Porce: 4
Ingredience
Rýže Basmati 1 hrnek
Vývar 1 l
Cibule 1 ks
Máslo 2 lžíce
Špenátový protlak - mražený 1 ks
Mražená kukuřice 1 hrnek
Zakysaná smetana 200 g
Česnek
nadrobno pokrájený
2 stroužek
Pepř mletý  
Tymián  
Sůl
pokud je třeba
 
Houby
hlíva nebo žampiony předem orestované
1 hrnek
Eidam sýr
strouhaný
1 hrst

Postup přípravy:

Na másle osmažíme cibulku do sklovata, přidáme rýži a po chvilce zalijeme půlkou vývaru. Necháme dusit, asi po 3-4 minutách přidáme špenátový protlak nebo čerstvý špenát a mraženou nebo sterilovanou kukuřici. Mícháme a po rozmražení okořeníme tymiánem, česnekem a pepřem. Doléváme vývar dle potřeby (rizoto má mít kašovitou konzistenci). Po změknutí rýže přidáme houby, zakysanou smetanu a strouhaný eidam. Dochutíme solí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Zásoba vitaminů na zimu? Sušte, mrazte, vakuujte! Články z

Komentáře k receptu: Krémové špenátové rizoto

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web