Autor:

Krémové špenátové rizoto

30 minut PT0H30M
Porce: 4
Ingredience
Rýže Basmati 1 hrnek
Vývar 1 l
Cibule 1 ks
Máslo 2 lžíce
Špenátový protlak - mražený 1 ks
Mražená kukuřice 1 hrnek
Zakysaná smetana 200 g
Česnek
nadrobno pokrájený
2 stroužek
Pepř mletý  
Tymián  
Sůl
pokud je třeba
 
Houby
hlíva nebo žampiony předem orestované
1 hrnek
Eidam sýr
strouhaný
1 hrst

Postup přípravy:

Na másle osmažíme cibulku do sklovata, přidáme rýži a po chvilce zalijeme půlkou vývaru. Necháme dusit, asi po 3-4 minutách přidáme špenátový protlak nebo čerstvý špenát a mraženou nebo sterilovanou kukuřici. Mícháme a po rozmražení okořeníme tymiánem, česnekem a pepřem. Doléváme vývar dle potřeby (rizoto má mít kašovitou konzistenci). Po změknutí rýže přidáme houby, zakysanou smetanu a strouhaný eidam. Dochutíme solí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Muffiny s malinami Muffiny sladké & slané Články z

Komentáře k receptu: Krémové špenátové rizoto

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda! Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda!
To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu
Za bolestivou menstruaci může vážná nemoc, nebo dokonce i partner Za bolestivou menstruaci může vážná nemoc, nebo dokonce i partner
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web