Autor:

Kremnický perkelt

Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 kg
Cibule 150 g
Zeleninové lečo
(Sterilizované)
400 g
Máslo 100 g
Paprika - sladká  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Na másle osmažíme kostičky cibule a osolené porce kuřete dozlatova, zaprášíme paprikou. Až se maso paprikou obarví vše zalijeme lečem a za mírného podlévání dusíme asi 45 minut. Poté maso vyjmeme, šťávu dobře prošleháme, až je hladká. Podáváme s haluškami a hlávkovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Kremnický perkelt

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web