Autor:

Krém z Amasaké se švestkami a Ricottou

Snadné
Ingredience
Amasaké
rýžové nebo jáhelné
1 hrnek
Ricotta
nebo tvaroh
1 kelímek
Sušené švestky 1 hrst
Šlehačka
a ovoce - na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Amasaké již připravíme se švestkami (nešetřit!), nebo švestky necháme přes noc ve vodě nabobtnat. Rozmixujeme všechny suroviny na hladkou pěnu. Ricottu můžeme nahradit vaničkovým tvarohem.

Varianta: - pro slavnostní příležitosti ozdobíme šlehačkou, kolečky banánu a kiwi, nebo kompotovanými mandarinkami.

Do pěny můžeme přidat kousek jemně sekaného zázvoru nebo špetku skořice.

Poznámka: základní postup přípravy Amasaké již je popsán.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Krém z Amasaké se švestkami a Ricottou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Chce vás jen do postele? 5 znaků, podle kterých to poznáte! Chce vás jen do postele? 5 znaků, podle kterých to poznáte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web