Autor:

Krém z Amasaké se švestkami a Ricottou

Snadné
Ingredience
Amasaké
rýžové nebo jáhelné
1 hrnek
Ricotta
nebo tvaroh
1 kelímek
Sušené švestky 1 hrst
Šlehačka
a ovoce - na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Amasaké již připravíme se švestkami (nešetřit!), nebo švestky necháme přes noc ve vodě nabobtnat. Rozmixujeme všechny suroviny na hladkou pěnu. Ricottu můžeme nahradit vaničkovým tvarohem.

Varianta: - pro slavnostní příležitosti ozdobíme šlehačkou, kolečky banánu a kiwi, nebo kompotovanými mandarinkami.

Do pěny můžeme přidat kousek jemně sekaného zázvoru nebo špetku skořice.

Poznámka: základní postup přípravy Amasaké již je popsán.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Krém z Amasaké se švestkami a Ricottou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web