Autor:

Krém z Amasaké se švestkami a Ricottou

Snadné
Ingredience
Amasaké
rýžové nebo jáhelné
1 hrnek
Ricotta
nebo tvaroh
1 kelímek
Sušené švestky 1 hrst
Šlehačka
a ovoce - na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Amasaké již připravíme se švestkami (nešetřit!), nebo švestky necháme přes noc ve vodě nabobtnat. Rozmixujeme všechny suroviny na hladkou pěnu. Ricottu můžeme nahradit vaničkovým tvarohem.

Varianta: - pro slavnostní příležitosti ozdobíme šlehačkou, kolečky banánu a kiwi, nebo kompotovanými mandarinkami.

Do pěny můžeme přidat kousek jemně sekaného zázvoru nebo špetku skořice.

Poznámka: základní postup přípravy Amasaké již je popsán.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Krém z Amasaké se švestkami a Ricottou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web