Křehký rohlík

120 minut PT0H120M
Střední
Ingredience
Hladká mouka
(pšeničná)
1 kg
Sůl 15 g
Sušené mléko 30 g
Droždí 50 g
Margarín 180 g
Cukr 10 g
Voda 4,2 dl
Na posypání
Sůl  
Kmín  

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní, Pečiva

Typická křehkost tohoto výrobku je dána vysokým obsahem tuku. Z dobře vypracovaného těsta tvarujeme rohlíky, které po nakynutí sypeme solí a kmínem. Výroba těsta dle základního postupu Máslový rohlík. Tento sortiment pečiva udržuje čerstvost 24 hodin, při skladování v sáčku nebo utěrce můžeme podávat i druhý den.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Křehký rohlík

Komentáře

  1. Eman   02.11.2011 | 11:15 | reagovat |

    Recept je okopírovaný z TOP receptů

    1. Vlasta Novák   02.11.2011 | 11:59 | reagovat |

      Recept je od stejného autora...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web