Křehký rohlík

Hodnocení:

Moje:

120 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg hladká mouka (pšeničná)
    • 15
      g sůl
    • 30
      g sušené mléko
    • 50
      g droždí
    • 180
      g margarín
    • 10
      g cukr
    • 4,2
      dl voda
  • Na posypání
    • sůl
    • kmín

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Typická křehkost tohoto výrobku je dána vysokým obsahem tuku. Z dobře vypracovaného těsta tvarujeme rohlíky, které po nakynutí sypeme solí a kmínem. Výroba těsta dle základního postupu Máslový rohlík. Tento sortiment pečiva udržuje čerstvost 24 hodin, při skladování v sáčku nebo utěrce můžeme podávat i druhý den.
Zařazení: Ostatní Pečiva

Komentáře k receptu

  • Vlasta Novák
    Vlasta Novák |

    2. 11. 2011 11:59

    Recept je od stejného autora...

  • Eman
    Eman |

    2. 11. 2011 11:15

    Recept je okopírovaný z TOP receptů