Křehký rohlík

120 minut PT0H120M
Střední
Ingredience
Hladká mouka
(pšeničná)
1 kg
Sůl 15 g
Sušené mléko 30 g
Droždí 50 g
Margarín 180 g
Cukr 10 g
Voda 4,2 dl
Na posypání
Sůl  
Kmín  

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní, Pečiva

Typická křehkost tohoto výrobku je dána vysokým obsahem tuku. Z dobře vypracovaného těsta tvarujeme rohlíky, které po nakynutí sypeme solí a kmínem. Výroba těsta dle základního postupu Máslový rohlík. Tento sortiment pečiva udržuje čerstvost 24 hodin, při skladování v sáčku nebo utěrce můžeme podávat i druhý den.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Křehký rohlík

Komentáře

  1. Eman   02.11.2011 | 11:15 | reagovat |

    Recept je okopírovaný z TOP receptů

    1. Vlasta Novák   02.11.2011 | 11:59 | reagovat |

      Recept je od stejného autora...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web