Autor:

Křehká vepřová játra k vínu

Ingredience
Vepřová játra
játra
1 kg
Česnek 5 stroužek
Ocet 2 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Rostlinný olej
na smažení
 
Hladká mouka
na obalení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky, Vnitřnosti

Česnek rozetřeme v hmoždíři se solí. Játra nakrájíme na menší tenké plátky, obalíme v mouce a usmažíme na oleji. Přendáme do nahřáté mísy, opepříme, přidáme česnek se solí, ocet a rozmícháme. Necháme odstát 10 minut a podáváme. Jsou překvapivě křehká .

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Křehká vepřová játra k vínu

Komentáře

  1. LuVr   23.11.2013 | 16:31 | reagovat |

    Přestože to zní zvláštně, játra s octem, jsou fakt křehká a úžasná. Já osobně je ještě promíchám s lehce zlatavou cibulkou.

  2. Kristalka   23.01.2012 | 18:56 | reagovat |

    jaký ocet dáváte? bílý, červený, balsamikový?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web