Autor:

Křehká vepřová játra k vínu

Ingredience
Vepřová játra
játra
1 kg
Česnek 5 stroužek
Ocet 2 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Rostlinný olej
na smažení
 
Hladká mouka
na obalení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky, Vnitřnosti

Česnek rozetřeme v hmoždíři se solí. Játra nakrájíme na menší tenké plátky, obalíme v mouce a usmažíme na oleji. Přendáme do nahřáté mísy, opepříme, přidáme česnek se solí, ocet a rozmícháme. Necháme odstát 10 minut a podáváme. Jsou překvapivě křehká .

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Křehká vepřová játra k vínu

Komentáře

  1. LuVr   23.11.2013 | 16:31 | reagovat |

    Přestože to zní zvláštně, játra s octem, jsou fakt křehká a úžasná. Já osobně je ještě promíchám s lehce zlatavou cibulkou.

  2. Kristalka   23.01.2012 | 18:56 | reagovat |

    jaký ocet dáváte? bílý, červený, balsamikový?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web