Křehká vepřová játra k vínu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: airan

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřová játra játra
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce ocet
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • rostlinný olej na smažení
    • hladká mouka na obalení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Česnek rozetřeme v hmoždíři se solí. Játra nakrájíme na menší tenké plátky, obalíme v mouce a usmažíme na oleji. Přendáme do nahřáté mísy, opepříme, přidáme česnek se solí, ocet a rozmícháme. Necháme odstát 10 minut a podáváme. Jsou překvapivě křehká .
Zařazení: Maso Chuťovky Vnitřnosti

Komentáře k receptu

  • LuVr
    LuVr |

    23. 11. 2013 16:31

    Přestože to zní zvláštně, játra s octem, jsou fakt křehká a úžasná. Já osobně je ještě promíchám s lehce zlatavou cibulkou.

  • Kristalka
    Kristalka |

    23. 1. 2012 18:56

    jaký ocet dáváte? bílý, červený, balsamikový?