Autor:

Královská pečeně

Střední
Ingredience
Vepřové maso
karé
0,2 kg
Šalotka 6 ks
Máslo 40 g
Citron 2 ks
Bílé víno - suché 1 sklenice
Kapary 2 lžíce
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Petržel
malý
1 svazek
Sůl  
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

1. Do misky vložíme nadrobno nakrájené kapary,změklé máslo, jemně nasekanou petrželku, plnotučnou hořčici, přidáme šťávu z jednoho citronu a směs dobře promícháme.

2. Omyté a osušené maso osolíme, potřeme ze všech stran připravenou směsí a vložíme do pekáče.

3. Zbylý citron dobře omyjeme,narájíme spolu s oloupanými šalotkami na kolečka a přidáme k masu v pekáči.

4. Maso podlijeme bílím vínem,pekáč zakryjeme,vložíme do trouby vyhřáte na 180°C
a pečeme 40 minut.

5. Pak pekáč odkryjeme, zvýšíme teplotu na 200°C a dále pečeme za občasného podlití vodou dalších 40 minut. Hotovou pečeni nakrájíme na plátky a podáváme s bramborami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Těstoviny s mozzarellou Rychlé večeře na celý týden Články z

Komentáře k receptu: Královská pečeně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web