Autor:

Králík ze Štítné

Střední
Ingredience
Cibule 1 ks
Olej 2 lžíce
Králík 1 ks
Bobkový list 3 ks
Nové koření
5-6
6 ks
Pepř celý 6 ks
Tymián 1 špetka
Česnek
3-4
4 stroužek
Citronová šťáva
nebo ocet
1 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Máslo 1 lžíce
Voda
na podlévání
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Cibuli nakrájíme, dáme na olej a trochu osmahneme. Na cibulku dáme osolené maso, dáme na něj bobkový list a nové koření, pepř a trochu tymiánu a rozmačkaný česnek. Pokapeme trochu citronem nebo octem a necháme dusit. Když už je maso trochu měkké, tak ho poprášíme hladkou moukou, aby bylo vláčné a obrátíme ho na druhou stranu. Nakonec dáme trochu másla pro chuť šťávy. Podléváme jenom když se voda vyvaří. Králíka pozvolna dusíme asi 2-2,5 hodiny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Králík ze Štítné

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web