Autor:

Králík v peřině

Střední
Ingredience
Králík  
Rohlík
2-3
3 ks
Vejce 5 ks
Mléko  
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  
Kmín  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Rozporcovaného králíka okořeníme - česnek, sůl, kmín, podlijeme a dáme péct. Mezitím si připravíme peřinu: rohlíky nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem tak, aby se pouze nasákly, přidáme vejce, sůl, pepř a dobře promícháme. Asi půl hodiny před dopečením králíka zalijeme touto hmotou a odkryté necháme dopéct (peřina musí ztuhnout a zezlátnout).

Podáváme s bramborovou kaší a sterilovanou zeleninou - okurky, kozí rohy, červená řepa, cibulky - prostě něco kyselého. U nás se první sní peřina, která natáhne chuť králíka s česnekem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bylinky Zelené bylinky na jarním stole Články z

Komentáře k receptu: Králík v peřině

Komentáře

  1. Anonym   04.03.2007 | 2:19 | reagovat |

    Jó, králičí zadní stehna na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem nemají chybu.

  2. englicka marketa   02.03.2007 | 12:18 | reagovat |

    jéééé to se mě líbí,mám v mrazáku králičí stehna,asi vyndám a udělám v sobotu k obědu:o))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web