Králík v nádivce

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g králičí maso
    • 2
      ks cibule
    • 50
      g slanina
    • 4
      ks houska
    • 2
      ks vejce
    • 250
      ml mléko
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • zázvor
    • muškátový oříšek
    • zelená nať

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli a slaninu, přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme. Pak mírně podlijeme vodou, přidáme sůl, pepř a dusíme do poloměkka.
2
Housku nakrájíme na kostičky, zalijeme teplým mlékem, přidáme vejce, nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, koření a vše promícháme. Vmícháme velkou hrst nasekaných zelených bylinek a vzniklou řidší směsí zalijeme králičí maso v zapékací míse. Dáme do trouby asi na 20 min.
3
Podáváme s bramborem a hlávkovým salátem s řeřichou.
Zařazení: Maso Králičí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.