Autor:

Králík v nádivce

Střední
Ingredience
Králičí maso 400 g
Cibule 2 ks
Slanina 50 g
Houska 4 ks
Vejce 2 ks
Mléko 250 ml
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Zázvor  
Muškátový oříšek  
Zelená nať  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli a slaninu, přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme. Pak mírně podlijeme vodou, přidáme sůl, pepř a dusíme do poloměkka.

Housku nakrájíme na kostičky, zalijeme teplým mlékem, přidáme vejce, nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, koření a vše promícháme. Vmícháme velkou hrst nasekaných zelených bylinek a vzniklou řidší směsí zalijeme králičí maso v zapékací míse. Dáme do trouby asi na 20 min.

Podáváme s bramborem a hlávkovým salátem s řeřichou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Houbová dršťkovka Večeře na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Králík v nádivce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web