Autor:

Králík v nádivce

Střední
Ingredience
Králičí maso 400 g
Cibule 2 ks
Slanina 50 g
Houska 4 ks
Vejce 2 ks
Mléko 250 ml
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Zázvor  
Muškátový oříšek  
Zelená nať  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli a slaninu, přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme. Pak mírně podlijeme vodou, přidáme sůl, pepř a dusíme do poloměkka.

Housku nakrájíme na kostičky, zalijeme teplým mlékem, přidáme vejce, nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, koření a vše promícháme. Vmícháme velkou hrst nasekaných zelených bylinek a vzniklou řidší směsí zalijeme králičí maso v zapékací míse. Dáme do trouby asi na 20 min.

Podáváme s bramborem a hlávkovým salátem s řeřichou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Chilli con carne na pivě Pěkně ostrá mexická kuchyně. Recepty, které stojí za to vyzkoušet Články z

Komentáře k receptu: Králík v nádivce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web