Králík v medové marinádě

Hodnocení:

Moje:

60 minut
6
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1.5
      dl olej
    • 1
      ks citron
    • 2
      lžíce med
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 4
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 5
      ks žampiony
    • 1
      sklenice nakládané cibulky menší

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Králíka rozdělíme na porce, osolíme a naložíme na 24 hodin do marinády.
2
Marináda: olej, šťáva z jednoho citrónu, med, sójová omáčka, kari koření, rozmačkaný česnek, sůl, pepř.
3
Do pekáče vložíme porce králíka s marinádou, přidáme nakrájené žampióny a naložené cibulky a pečeme pomalu přikryté pokličkou. Možno také vše dusit v tlakovém hrnci, maso pak není tak vysušené a výborně měkké.
4
Příloha: brambory, rýže, překvapivě výborné s těstovinami
Zařazení: Maso Králičí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • hanah
    hanah |

    5. 6. 2016 13:29

    Tak má se tam dát kari, nebo ne? :-\

  • kosdn007
    kosdn007 |

    22. 8. 2015 11:07

    Velmi dobrý recept králík byl výborný.

  • kosdn007
    kosdn007 |

    22. 8. 2015 11:07

    Velmi dobrý recept králík byl výborný.