Autor:

Králík v medové marinádě

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 6
Ingredience
Olej 1,5 dl
Citron 1 ks
Med 2 lžíce
Sojová omáčka 2 lžíce
Česnek 4 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Žampiony 5 ks
Nakládané cibulky
menší
1 sklenice

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka rozdělíme na porce, osolíme a naložíme na 24 hodin do marinády.
Marináda: olej, šťáva z jednoho citrónu, med, sójová omáčka, kari koření, rozmačkaný česnek, sůl, pepř.
Do pekáče vložíme porce králíka s marinádou, přidáme nakrájené žampióny a naložené cibulky a pečeme pomalu přikryté pokličkou. Možno také vše dusit v tlakovém hrnci, maso pak není tak vysušené a výborně měkké.

Příloha: brambory, rýže, překvapivě výborné s těstovinami

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Sýrové fondue Fondue - společenská záležitost Články z

Komentáře k receptu: Králík v medové marinádě

Komentáře

  1. hanah   05.06.2016 | 13:29 | reagovat |

    Tak má se tam dát kari, nebo ne? :-\

  2. kosdn007   22.08.2015 | 11:07 | reagovat |

    Velmi dobrý recept králík byl výborný.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web