Autor:

Králík podle uzenáře

Snadné
Ingredience
Králík  
Šunka 50 g
Párek 1 ks
Cibule 1 ks
Žampiony 100 g
Tuk 2 lžíce
Máslo 1 lžíce
Smetana ke šlehání 1 dl
Masox  
Hladká mouka 1 lžička
Citronová šťáva  
Petrželka  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Porce králíka spaříme vařicí vodou, opláchneme a necháme okapat. Na tuku dozlatova osmažíme drobně nakrájenou cibulku, přidáme porce králíka, lehce je opečeme po obou stranách, osolíme, opepříme, podlijeme troškou vody, přidáme bujónovou kostku a dusíme, až maso změkne.

Mezitím nakrájíme šunku na nudličky, párek na kolečka a žampióny na plátky, podusíme je na másle, zaprášíme hladkou moukou, osmahneme, zalijeme smetanou a dusíme ještě asi 2 minuty. Směs přidáme k dušeným porcím králíka, omáčku dochutíme citrónovou šťávou, nasekanou petrželkou a prohřejeme.

Příloha: Brambory a zeleninový salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Králík podle uzenáře

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web