Autor:

Králík po staročesku

Snadné
Ingredience
Králík
menší
1 ks
Vepřový bůček
s kostí
300 g
Česnek 8 stroužek
Sůl  
Zázvor 1/2 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka nakrájíme na porce. Bůček nakrájíme podél kosti na plátky. Oloupaný česnek utřeme se solí. Naporcovaného králíka i plátky bůčku potřeme rozetřeným česnekem a posypeme zázvorem. Maso dáme do pekáče, podlijeme vodou a podusíme. Když maso začne měknout, pekáč odklopíme a dopečeme v troubě při 230°C dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ředkvičková polévka s ricottou Uvařeno na víkend snadno a rychle Články z

Komentáře k receptu: Králík po staročesku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web