Autor:

Králík po milánsku

Snadné
Ingredience
Králičí maso
ze stehen
500 g
Cibule
větší
2 ks
Slanina 100 g
Rajčata 4 ks
Česnek
1 až
2 stroužek
Červené víno 2 dl
Olej 1 lžíce
Máslo
kousek
 
Majoránka  
Oregáno  
Pepř mletý  
Sůl  
Sýr
strouhaný
100 g
Králík po milánsku

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka nakrájíme na malé kousky, osolíme, opepříme a osmahneme na oleji s máslem. Přidáme nakrájenou slaninu a po chvíli i nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Chvíli opékáme a pak přidáme oloupaná nakrájená rajčata, majoránku a oregáno. Chvíli osmažíme a přilijeme víno. Dusíme asi půl hodiny pod pokličkou. Jakmile je králík měkký, přidáme strouhaný sýr, necháme ještě chvíli dusit, aby se sýr rozpustil a částečně spojil s omáčkou. Nejlepší příloha jsou samozřejmě těstoviny, ale můžou být i brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Roláda z bramborového těsta Bramborové těsto krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Králík po milánsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web