Autor:

Králík na zelenině

Střední
Ingredience
Králík 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Mrkev  
Celer
(Řapík)
1 ks
Cibule 1 ks
Rostlinný olej 4 lžíce
Rajčata 250 g
Baklažán 1 ks
Paprika 1 ks
Oregáno 1 špetka
Bílé víno 150 ml
Hladká mouka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka rozdělíme na porce, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na oleji podusíme mrkev, celer s cibulí - vše pokrájené na plátky. Přidáme porce králíka, které lehce po obou stranách opečeme, podlijeme vínem, vložíme do trouby a pod poklicí dusíme. Po chvíli přidáme spařená, oloupaná a na plátky nakrájená rajčata, oregano a ke konci dušení, oloupaný a na kostičky pokrájený baklažán s nudličkami paprikou. Během dušení podléváme vodou. Když je maso téměř měkké, sejmeme poklici a dopékáme. Podáváme s různě upravenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Králík na zelenině

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Linda: Najdi si milence, radil mi nevěrný manžel. Pak mu to vadilo Linda: Najdi si milence, radil mi nevěrný manžel. Pak mu to vadilo
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web