Autor:

Králík na víně II.

Střední
Ingredience
Králík 1 ks
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Žampiony 15 ks
Anglická slanina 300 g
Tymián  
Sůl  
Olej  
Česnek 2 stroužek
Šalotka
s natí
10 ks
Červené víno 400 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Naporcovaného králíka osolíme, opeříme, potřeme rozdrceným česnekem a hořčicí a opečeme zprudka na oleji. Poté ho vyjmeme a vložíme do zapékací mísy či pekáčku. Na výpeku z králíka opražíme na plátky pokrájené žampiony, nakrájenou slaninu a cibulku s natí (cibulka pokrájená na půlky, nať jemně nasekaná).

Poté vše přidáme ke králíkovi do pekáčku, přidáme tymián, a zalijeme polovinou vína (250 ml), přiklopíme a dusíme zhruba 1 hodinu v troubě. Po dobu dušení podléváme zbylým množstvím vína. Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Měsíčky ze sladkých brambor Pohodová čtyřka - batáty, banány, pohanka a zázvor Články z

Komentáře k receptu: Králík na víně II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web