Autor:

Králík na víně II.

Střední
Ingredience
Králík 1 ks
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Žampiony 15 ks
Anglická slanina 300 g
Tymián  
Sůl  
Olej  
Česnek 2 stroužek
Šalotka
s natí
10 ks
Červené víno 400 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Naporcovaného králíka osolíme, opeříme, potřeme rozdrceným česnekem a hořčicí a opečeme zprudka na oleji. Poté ho vyjmeme a vložíme do zapékací mísy či pekáčku. Na výpeku z králíka opražíme na plátky pokrájené žampiony, nakrájenou slaninu a cibulku s natí (cibulka pokrájená na půlky, nať jemně nasekaná).

Poté vše přidáme ke králíkovi do pekáčku, přidáme tymián, a zalijeme polovinou vína (250 ml), přiklopíme a dusíme zhruba 1 hodinu v troubě. Po dobu dušení podléváme zbylým množstvím vína. Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Králík na víně II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web