Autor:

Králík na pivu

Střední
Ingredience
Králík  
Máslo  
Cibule  
Sůl  
Pepř mletý  
Pivo 3 dl
Sladká smetana  
Dijonská hořčice  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Rozpis je na 2 ks zadních nohou.
Do kastrůlku dáme rozpustit máslo a opečeme na něm porce králíka z obou stran. Pak přisypeme nadrobno nakrájenou 1/2 cibule, osolíme, opepříme a zalijeme 3 dcl piva. Dusíme pod pokličkou do měkka. Když je maso hotové, zalijeme 250 ml smetany a přidáme lžíci hořčice. Provaříme a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Šťavnatý steak s máslovou hruškou Šťavnaté hruškové speciality - 2. díl Články z

Komentáře k receptu: Králík na pivu

Komentáře

  1. Ivana Samcová   27.01.2008 | 13:49 | reagovat | závadný

    Pochutnali jsme si. Jako přílohu jsem dala houskový knedlík. Mohla bych k tomu mít i vařené brambory.

  2. Jozef T.   08.06.2007 | 0:55 | reagovat | závadný

    Prepácte p. Anonym, ale Baguette sa nikdy nepouzíva ako príloha v tom význame, ako sa myslí v nasich krajinách.

  3. Anonym   07.06.2007 | 18:29 | reagovat | závadný

    Je to originál francouzký recept takže asi bageta.

  4. Anonym   04.06.2007 | 23:05 | reagovat | závadný

    Jaká příloha je vhodná? Určitě vyzkouším,vypadá to moc dobře.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web