Autor:

Králík na pivu

Střední
Ingredience
Králík  
Máslo  
Cibule  
Sůl  
Pepř mletý  
Pivo 3 dl
Sladká smetana  
Dijonská hořčice  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Rozpis je na 2 ks zadních nohou.
Do kastrůlku dáme rozpustit máslo a opečeme na něm porce králíka z obou stran. Pak přisypeme nadrobno nakrájenou 1/2 cibule, osolíme, opepříme a zalijeme 3 dcl piva. Dusíme pod pokličkou do měkka. Když je maso hotové, zalijeme 250 ml smetany a přidáme lžíci hořčice. Provaříme a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Pusinky s malinovou omáčkou Tip na víkendové menu pro dva Články z

Komentáře k receptu: Králík na pivu

Komentáře

  1. Ivana Samcová   27.01.2008 | 13:49 | reagovat |

    Pochutnali jsme si. Jako přílohu jsem dala houskový knedlík. Mohla bych k tomu mít i vařené brambory.

  2. Jozef T.   08.06.2007 | 0:55 | reagovat |

    Prepácte p. Anonym, ale Baguette sa nikdy nepouzíva ako príloha v tom význame, ako sa myslí v nasich krajinách.

  3. Anonym   07.06.2007 | 18:29 | reagovat |

    Je to originál francouzký recept takže asi bageta.

  4. Anonym   04.06.2007 | 23:05 | reagovat |

    Jaká příloha je vhodná? Určitě vyzkouším,vypadá to moc dobře.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web