Autor:

Králík na houbách (na ohýnku)

Střední
Ingredience
Králík 1 ks
Sůl  
Červená paprika 1 lžička
Koření
Texas gril
1 balíček
Škrobová moučka 2 lžíce
Olej
2-3 hrsti čerstvých nebo mražených
2 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka naporcujeme, posolíme. Z oleje, texas gril koření, červené papriky a škrobové moučky uděláme nálev, ve kterém necháme porce králíka nejméně 24 hodin uležet (jednou až dvakrát otočíme). Poté dáme králíka i s nálevem na plech a nad oheň.

Prvních 15 minut hodně podléváme, aby se maso nepřichytilo. Po té podléváme pozvolněji, ale průběžně s kousky masa hýbeme a otáčíme. Po hodině a půl přidáme houby a za další půlhodinu je králík hotov. Podáváme s chlebem a jakýmkoliv zeleninovým salátem. Lze připravit i v troubě, ale posezení u ohýnku je nenehraditelné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Králík na houbách (na ohýnku)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web