Autor:

Králík na divoko

120 minut PT0H120M
Střední
Ingredience
Králík 1 ks
Slanina 100 g
Sádlo 2 lžíce
Česnek 5 stroužek
Cibule 1 ks
Hladká mouka 10 g
Sůl  
Divoké koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka rozporcujeme a odblaníme. Protkneme proužky slaniny, mírně osolíme, okořeníme divokým kořením a potřeme česnekem. Na pekáč dáme sádlo, navrch nasekanou cibuli. Vložíme králičí maso, trochu podlijeme a upečeme. Měkkého králíka vyjmeme, šťávu zahustíme moukou, krátce osmahneme, podlijeme a důkladně povaříme. Podáváme s bramborovými knedlíky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rychlovka na víkend i na večeři Články z

Komentáře k receptu: Králík na divoko

Komentáře

  1. Ladia   03.05.2011 | 8:45 | reagovat |

    Králík na divoko není příloha

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web