Autor:

Králík na černém pivu

Střední
Ingredience
Králík
menší
1 ks
Slanina 150 g
Cibule 2 ks
Pivo - černé 1/4 l
Hořčice plnotučná 1 lžička
Ocet 1 lžíce
Cukr 2 kostka
Hladká mouka 1 lžíce
Máslo
kousek
 
Bobkový list  
Tymián  
Petrželová nať  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Tenké plátky slaniny nakrájené na vějířky, kolečka cibule a větší kousky králíka postupně ze všech stran opečeme. Vše vyjmeme a připravíme omáčku.

Do šťávy přidáme koření, sekanou petrželovou nať, hořčici a cukr. Osolíme, zaprášíme moukou, osmažíme, zalejeme pivem a povaříme.

Do omáčky vložíme maso, přikryjeme pokličkou a dusíme do měkka. Před dovařením přidáme opečenou slaninu a cibuli.

Podáváme s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Králík na černém pivu

Komentáře

  1. Kuchařka on-line   02.05.2007 | 12:08 | reagovat |

    Opraveno.

  2. Pavel   30.04.2007 | 22:44 | reagovat |

    Samozrejme sa jedna o slaninu a nie o cibulu. Za chybu sa ospravedlnujem.

  3. Pavel   26.04.2007 | 23:42 | reagovat |

    Ta cibulanema sa nema nakrajat na nudlicky, ale len narezat z jednej strany, aby po opeceni spravila pekny vejarik

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web