Králík na černém pivu

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks králík menší
    • 150
      g slanina
    • 2
      ks cibule
    • 0,3
      l pivo - černé
    • 1
      lžička hořčice plnotučná
    • 1
      lžíce ocet
    • 2
      kostka cukr
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • máslo kousek
    • bobkový list
    • tymián
    • petrželová nať
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tenké plátky slaniny nakrájené na vějířky, kolečka cibule a větší kousky králíka postupně ze všech stran opečeme. Vše vyjmeme a připravíme omáčku.
2
Do šťávy přidáme koření, sekanou petrželovou nať, hořčici a cukr. Osolíme, zaprášíme moukou, osmažíme, zalejeme pivem a povaříme.
3
Do omáčky vložíme maso, přikryjeme pokličkou a dusíme do měkka. Před dovařením přidáme opečenou slaninu a cibuli.
4
Podáváme s chlebem.
Zařazení: Maso Králičí

Komentáře k receptu

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    2. 5. 2007 12:08

    Opraveno.

  • Pavel
    Pavel |

    30. 4. 2007 22:44

    Samozrejme sa jedna o slaninu a nie o cibulu. Za chybu sa ospravedlnujem.

  • Pavel
    Pavel |

    26. 4. 2007 23:42

    Ta cibulanema sa nema nakrajat na nudlicky, ale len narezat z jednej strany, aby po opeceni spravila pekny vejarik