Králík - jakoby bulharský

Hodnocení:

Moje:

20 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks králičí maso celý králík nebo kuře
    • 2
      ks cibule
    • 4
      ks mrkev
    • 2
      ks rajčata oloupaná
    • sojová omáčka
    • oregáno
    • bobkový list
    • pepř celý
    • nové koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Naporcovaného králíka rozložíme do pekáče, obsypeme nakrájenou cibulí, mrkví a konzervovanými rajčaty.
2
Maso pokapeme sojovou omáčkou, okořeníme oregánem, podle chuti osolíme a podlijeme vodou.
3
Upečeme (nebo se to dá uvařit v tlakovém hrnci).
4
Podáváme s bramborovou kaší.
Zařazení: Maso Králičí Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    11. 3. 2007 16:08

    Králík byl opravdu výborný.