Autor:

Králík - jakoby bulharský

20 minut PT0H20M
Střední
Ingredience
Králičí maso
celý králík nebo kuře
1 ks
Cibule 2 ks
Mrkev 4 ks
Rajčata oloupaná 2 ks
Sojová omáčka  
Oregáno  
Bobkový list  
Pepř celý  
Nové koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí, Drůbeží

Naporcovaného králíka rozložíme do pekáče, obsypeme nakrájenou cibulí, mrkví a konzervovanými rajčaty. Maso pokapeme sojovou omáčkou, okořeníme oregánem, podle chuti osolíme a podlijeme vodou. Upečeme (nebo se to dá uvařit v tlakovém hrnci).
Podáváme s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Králík - jakoby bulharský

Komentáře

  1. Ivana Samcová   11.03.2007 | 16:08 | reagovat |

    Králík byl opravdu výborný.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web