Autor:

KRÁLÍK CIBULÁŘ

Střední
Ingredience
Králík 1 ks
Slanina 100 g
Cibule 300 g
Bobkový list 1 ks
Tymián 1 špetka
Pepř celý 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králičí hlavu odřízneme, vykrojíme z ní oči, usekneme čelist, dobře vypereme a dáme vařit na polévku. Játra opečeme na oleji a hotová nakrájíme na plátky a přidáme k hotovému králičímu masu.

Na vyškvařené slanině zpěníme drobně nakrájenou cibuli do zlatova. Na ni přidáme očištěné, vyprané porce králíka. Osolíme je a chvíli osmahneme. Potom ještě přidáme bobkový list, tymián a pepř. Podlijeme vývarem z králičí hlavy a dusíme doměkka za občasného přilívání horkého vývaru.

Měkké porce králíka dáme do jiné nádoby, šťávu z něho propasírujeme, aby dřeň z cibule přišla do šťávy, a maso se šťávou krátce povaříme.

Podáváme s houskovým knedlíkem a brusinkami

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilované krevety s česnekem Krevety, kalamáry, chobotnice a jiné mořské plody Články z

Komentáře k receptu: KRÁLÍK CIBULÁŘ

Komentáře

  1. Petr   10.09.2011 | 17:03 | reagovat |

    Jak dlouho se to ma priblizne dusit?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web