Autor:

Králičí ragů po Lyonsku:

Střední
Ingredience
Králičí maso 1/2 kg
Sůl  
Pepř mletý  
Máslo 3 lžíce
Jarní cibulka
velké
8 ks
Žampiony 200 g
Červené víno 2 dl
Hovězí vývar 2 dl
Francouzská hořčice 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králičí maso osolíme, opepříme. Rozehřejeme máslo a na něm maso opečeme ze všech stran. Potom maso vyndáme. Ze čtyřech jarních cibulek odřízneme horní třetinu a povaříme je ve slané vodě. Zbylé cibulky nakrájíme na plátky, žampiony nakrájíme na šestiny. Nakrájené žampiony a cibuli podusíme, podlijeme vínem a uvaříme. Přidáme hořčici, hovězí bujón, povaříme a přidáme vše k masu. Pečeme v troubě při teplotě 180°C.

Povařené čtyři cibulky podusíme na másle. Až maso vyndáme z trouby, ozdobíme ho podušenými cibulkami. Příloha – brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Vepřové kotlety s hořčicí a sýrem feta Tipy na sýrové dobroty Články z

Komentáře k receptu: Králičí ragů po Lyonsku:

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web