Autor:

Králičí ragů po Lyonsku:

Střední
Ingredience
Králičí maso 1/2 kg
Sůl  
Pepř mletý  
Máslo 3 lžíce
Jarní cibulka
velké
8 ks
Žampiony 200 g
Červené víno 2 dl
Hovězí vývar 2 dl
Francouzská hořčice 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králičí maso osolíme, opepříme. Rozehřejeme máslo a na něm maso opečeme ze všech stran. Potom maso vyndáme. Ze čtyřech jarních cibulek odřízneme horní třetinu a povaříme je ve slané vodě. Zbylé cibulky nakrájíme na plátky, žampiony nakrájíme na šestiny. Nakrájené žampiony a cibuli podusíme, podlijeme vínem a uvaříme. Přidáme hořčici, hovězí bujón, povaříme a přidáme vše k masu. Pečeme v troubě při teplotě 180°C.

Povařené čtyři cibulky podusíme na másle. Až maso vyndáme z trouby, ozdobíme ho podušenými cibulkami. Příloha – brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuře pečené s bylinkami Recept na víkend: Kuře pečené s bylinkami Články z

Komentáře k receptu: Králičí ragů po Lyonsku:

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici? Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici?
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Adela Banášová s novým, opět mladším přítelem plánuje velkou rodinu Adela Banášová s novým, opět mladším přítelem plánuje velkou rodinu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web