Autor:

Králičí nebo zaječí medajlonky

Střední
Ingredience
Králičí maso
Svíčková nebo zaječí
 
Cibule  
Olivový olej  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králičí nebo zaječí svíčkovou nakrájíme zhruba na centimetrové plátky a kloubky prstů naklepeme, opepříme, osolíme a poklademe na plátky pokrájenou cibulí. Pokapeme panenským olivovým olejem a okořeněné medajlonky pokladené cibulí sestavíme do válečku a dáme do lednice do druhého dne odležet. Poté medailonky na slitém oleji po obou stranách zprudka opečeme, vybereme na nahřátý talíř a ve výpeku osmahneme cibuli.

Podáváme s pečenými brambory, zeleninovou oblohou a na opečené maso navršíme osmahnutou cibuli.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Králičí nebo zaječí medajlonky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web