Králičí nebo zaječí medajlonky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • králičí maso Svíčková nebo zaječí
    • cibule
    • olivový olej
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Králičí nebo zaječí svíčkovou nakrájíme zhruba na centimetrové plátky a kloubky prstů naklepeme, opepříme, osolíme a poklademe na plátky pokrájenou cibulí. Pokapeme panenským olivovým olejem a okořeněné medajlonky pokladené cibulí sestavíme do válečku a dáme do lednice do druhého dne odležet. Poté medailonky na slitém oleji po obou stranách zprudka opečeme, vybereme na nahřátý talíř a ve výpeku osmahneme cibuli.
2
Podáváme s pečenými brambory, zeleninovou oblohou a na opečené maso navršíme osmahnutou cibuli.
Zařazení: Maso Králičí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.