Autor:

Králičí medailónky na víně

Střední
Porce: 4
Medailonky
Králičí maso 600 g
Sůl  
Tymián  
Hladká mouka
na obalení masa
 
Vejce 2 ks
Rostlinný olej
na smažení
 
Omáčka
Máslo 50 g
Kečup - jemný 2 lžíce
Worcestrová omáčka  
Červené víno 100 ml
Vývar 50 ml
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králičí maso nakrájíme na malé medailónky, lehce je osolíme, okořeníme tymiánem a obalíme v hladké mouce. Vejce rozšleháme vidličkou a medailónky v něm obalíme. Na pánvi necháme rozpálit olej a maso rychle po obou stranách osmažíme dozlatova.

Omáčka: na pánvi rozpustíme máslo, do kterého vmícháme kečup, několik kapek Worcesteru, víno a vývar. Podle chuti osolíme a necháme krátce povařit.

Osmažené medailónky rozdělíme na talíře a přelijeme je procezenou omáčkou. Vhodnou přílohou jsou vařené nebo pečené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Brambory s kuřetem Večeře zn. co dům dal Články z

Komentáře k receptu: Králičí medailónky na víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web