Autor:

Králičí medailónky na víně

Střední
Porce: 4
Medailonky
Králičí maso 600 g
Sůl  
Tymián  
Hladká mouka
na obalení masa
 
Vejce 2 ks
Rostlinný olej
na smažení
 
Omáčka
Máslo 50 g
Kečup - jemný 2 lžíce
Worcestrová omáčka  
Červené víno 100 ml
Vývar 50 ml
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králičí maso nakrájíme na malé medailónky, lehce je osolíme, okořeníme tymiánem a obalíme v hladké mouce. Vejce rozšleháme vidličkou a medailónky v něm obalíme. Na pánvi necháme rozpálit olej a maso rychle po obou stranách osmažíme dozlatova.

Omáčka: na pánvi rozpustíme máslo, do kterého vmícháme kečup, několik kapek Worcesteru, víno a vývar. Podle chuti osolíme a necháme krátce povařit.

Osmažené medailónky rozdělíme na talíře a přelijeme je procezenou omáčkou. Vhodnou přílohou jsou vařené nebo pečené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilované hovězí špízky s petrželkovou omáčkou Co uvařit o víkendu na chatě? Články z

Komentáře k receptu: Králičí medailónky na víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web