Autor:

Králičí křupavé řízečky

Střední
Ingredience
Králičí maso
vykostěné
300 g
Mléko  
Žemle 1 ks
Vejce 3 ks
Sůl  
Pepř mletý 1 špetka
Muškátový květ 1 špetka
Hladká mouka 80 g
Strouhanka 80 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

300 g vykostěného králičího masa umeleme, přidáme v mléce namočenou a vymačkanou žemli, 1 vejce, sůl, špetku mletého bílého pepře a špetku muškátového květu a dobře vše vymícháme. Vytvoříme řízečky, které obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhance a po obou stranách osmažíme na pánvi.

Podáváme s bramborovou kaší nebo s brambory a salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Králičí křupavé řízečky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web