Králičí hrudky

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks králík vykostěný
    • mléko dle potřeby
    • cibule
    • česnek
    • pepř mletý
    • sůl
    • vejce
    • hladká mouka
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Králičí maso umeleme a přilijeme tolik mléka, kolik se vsákne (čím více, tím budou hrudky šťavňatější). Necháme uležet do druhého dne.
2
Druhý den přidáme cibuli nakrájenou na drobné kostičky, ochutíme česnekem, solí a pepřem.
3
Lžící vykrajujeme hrudky, obalíme v klasickém trojobalu a smažíme ve fritovacím hrnci.
Zařazení: Maso Králičí

Komentáře k receptu

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    23. 1. 2006 17:44

    Zdeni, dekuji moc za recept, ukladam:-))