králičí hřbet s mandlemi

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • králičí maso
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka
    • slunečnicový olej
    • 100
      g sýr plísňový
    • 1
      ks zakysaná smetana
    • víno
    • cherry

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyjeme a odblaníme králičí maso, osolíme, opepříme a mírně pomoučíme hladkou moukou. Na rozpáleném oleji na pánvi zprudka opečeme ze všech stran. Poté maso vyjmeme a odložíme na talíř. Do výpeku v pánvi přidáme strouhaný plísňový sýr a necháme jej rozpustit. Poté zalijeme zakysanou smetanou a přidáme mandle opražené nasucho. Sundáme z ohně a zalijeme cherry a dále již nevaříme. Na talíř dáme opečené maso a to celé přelijeme omáčkou z výpeku. Jako přílohu použijeme divokou rýži.
Zařazení: Maso Králičí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.