Autor:

Krakovská pochoutka

Snadné
Ingredience
Žemle
Pepř mletý  
Petrželová nať 1 lžíce
Sůl  
Klobása - uzená 400 g
Listové těsto
Vejce
Mléko  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené

Žemle namočíme do mléka a vymačkáme. Přidáme vejce, nať, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Do této hmoty zabalíme předvařenou a vychladlou klobásu a celé zabalíme do rozváleného těsta. Potřeme vejcem a upečeme. Balíme podle velikosti klobásy, budeme mít více závinů, lépe se s tím pracuje.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Krakovská pochoutka

Komentáře

  1. Jaroslava Oumarová   25.01.2006 | 7:27 | reagovat |

    Tohle je velmi zajímavé, ukládám:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web