Autor:

Krakovská pochoutka

Snadné
Ingredience
Žemle
Pepř mletý  
Petrželová nať 1 lžíce
Sůl  
Klobása - uzená 400 g
Listové těsto
Vejce
Mléko  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené

Žemle namočíme do mléka a vymačkáme. Přidáme vejce, nať, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Do této hmoty zabalíme předvařenou a vychladlou klobásu a celé zabalíme do rozváleného těsta. Potřeme vejcem a upečeme. Balíme podle velikosti klobásy, budeme mít více závinů, lépe se s tím pracuje.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Základní těsto na palačinky Palačinky opravdu pro každého. Vyzkoušejte úžasné recepty! Články z

Komentáře k receptu: Krakovská pochoutka

Komentáře

  1. Jaroslava Oumarová   25.01.2006 | 7:27 | reagovat |

    Tohle je velmi zajímavé, ukládám:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká? Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web