Krakovská pochoutka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      žemle
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce petrželová nať
    • sůl
    • 400
      g klobása - uzená
    • 1
      listové těsto
    • 1
      vejce
    • mléko

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žemle namočíme do mléka a vymačkáme. Přidáme vejce, nať, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Do této hmoty zabalíme předvařenou a vychladlou klobásu a celé zabalíme do rozváleného těsta. Potřeme vejcem a upečeme. Balíme podle velikosti klobásy, budeme mít více závinů, lépe se s tím pracuje.
Zařazení: Maso Uzené

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    25. 1. 2006 07:27

    Tohle je velmi zajímavé, ukládám:-)