Autor:

Krakovská pochoutka

Snadné
Ingredience
Žemle
Pepř mletý  
Petrželová nať 1 lžíce
Sůl  
Klobása - uzená 400 g
Listové těsto
Vejce
Mléko  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené

Žemle namočíme do mléka a vymačkáme. Přidáme vejce, nať, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Do této hmoty zabalíme předvařenou a vychladlou klobásu a celé zabalíme do rozváleného těsta. Potřeme vejcem a upečeme. Balíme podle velikosti klobásy, budeme mít více závinů, lépe se s tím pracuje.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Krakovská pochoutka

Komentáře

  1. Jaroslava Oumarová   25.01.2006 | 7:27 | reagovat | závadný

    Tohle je velmi zajímavé, ukládám:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web